Home Nemiség A szexuális problémák kezelése most könnyebb, mint valaha

A szexuális problémák kezelése most könnyebb, mint valaha

0
A szexuális problémák kezelése most könnyebb, mint valaha

Függetlenül attól, hogy a probléma nagy vagy kicsi, sok dolog, amit tehetünk, hogy a szex az élet vissza a pályára. A szexuális jólét jár együtt az általános mentális, fizikai, érzelmi egészség. A partnerével való kommunikáció, az egészséges életmód fenntartása, a piacon található számos kiváló önsegítő anyag közül néhány kihasználása, valamint a szórakozás segíthet a nehéz idők időjárásában.

Élvezi a kielégítő szexuális élet

Szex. A szó az érzelmek kaleidoszkópját idézheti elő. A szerelemtől, izgalomtól és gyengédségtől a vágyakozásig, szorongásig és csalódásig—a reakciók ugyanolyan változatosak, mint maguk a szexuális élmények. Mi több, sok ember találkozik ezekkel az érzelmekkel, és sokan mások során a szexuális életet átívelő több évtizede. De mi a szex, tényleg?

Az egyik szinten, szex csak egy másik hormon-vezérelt testi funkció célja, hogy állandósítja a faj. Természetesen ez a szűk nézet alábecsüli az emberi szexuális válasz összetettségét. A munkahelyi biokémiai erők mellett a tapasztalataid, elvárásaid segítenek formálni a szexualitásodat. A megértés magad, mint egy szexuális lény, a gondolatok arról, hogy mit jelent a kielégítő szexuális kapcsolat, és a kapcsolat a partner kulcsfontosságú tényező a képesség, hogy dolgozzon ki, illetve fenntartani a teljesítő szexuális élet.

Beszélgetés a partnerével. Sok párnak nehéz beszélni a szexről még a legjobb körülmények között is. Amikor szexuális problémák merülnek fel, a fájdalom, a szégyen, a bűntudat és a harag érzése teljesen megállíthatja a beszélgetést. Mivel a jó kommunikáció az egészséges kapcsolat sarokköve, a párbeszéd létrehozása az első lépés nemcsak a jobb szexuális élethez, hanem a szorosabb érzelmi kötelékhez is. Íme néhány tipp az érzékeny téma kezelésére.

Találja meg a megfelelő időt a beszélgetéshez. Kétféle szexuális beszélgetés létezik: azok, amelyek a hálószobában vannak, valamint azok, amelyek máshol vannak. Teljesen helyénvaló elmondani partnerének, hogy mi érzi jól magát a szeretkezés közepén, de a legjobb, ha megvárja, amíg semlegesebb környezetben van, hogy megvitassa a nagyobb kérdéseket, például a nem megfelelő szexuális vágyat vagy az orgazmus problémáit.

A szexuális problémák kezelése most könnyebb

Kerülje a kritikát. Couch javaslatok pozitív értelemben, mint például, “nagyon szeretem, ha megérinti a hajam enyhén, hogy így,” ahelyett, összpontosítva a negatívok. Megközelítés a Szexuális kérdés, mint egy probléma, hogy meg kell oldani együtt http://www.fabera.hu/maral-gel-egy-olyan-eszkoz-amely-intenziven-fokozza-a-ferfi-erekcio-hatasat/, nem pedig a feladat hozzárendelése hibás.

Bízzon partnerében a szervezetben bekövetkező változásokról. Ha a hőhullámok éjszaka tartják Önt, vagy a menopauza kiszárította a hüvelyét, beszéljen partnerével ezekről a dolgokról. Sokkal jobb, ha tudja, mi történik valójában, ahelyett, hogy ezeket a fizikai változásokat érdektelenségnek értelmezné. Hasonlóképpen, ha férfi vagy, és már nem kapsz erekciót csak a szex gondolatából, mutasd meg partnerednek, hogyan ösztönözhet téged, ahelyett, hogy elhinné, hogy már nem elég vonzó ahhoz, hogy felkeltsen téged.

Légy őszinte. Lehet, hogy úgy gondolja, hogy megvédi partnere érzéseit az orgazmus szimulálásával, de a valóságban csúszós lejtőn indul. Bármilyen kihívást jelent bármilyen szexuális problémáról beszélni, a nehézségi szint az egekbe szökik, ha a kérdést évek óta hazugságok, fájdalmak és harag alá temetik.

Önsegítő stratégiák használata. A szexuális problémák kezelése most könnyebb, mint valaha. Forradalmi gyógyszerek, valamint a szakmai szex terapeuták vannak, ha szükség van rájuk. De lehet, hogy képes megoldani kisebb szexuális problémák azáltal, hogy néhány kiigazítást a szeretkezés stílusát. Íme néhány dolog, amit otthon kipróbálhat.

Szexualitás szabályok

Rengeteg jó önsegítő anyagok állnak rendelkezésre minden típusú szexuális kérdés. Böngésszen az interneten vagy a helyi könyvesboltban, válasszon ki néhány erőforrást, amelyek Önre vonatkoznak, és használja őket, hogy segítsen Önnek és partnerének jobban tájékozódni a problémáról.

Ha a közvetlen beszélgetés túl nehéz, akkor Ön és partnere aláhúzhatja azokat a részeket, amelyeket különösen szeret, és megmutathatja egymásnak.

Adj magadnak időt. Ahogy öregszel, a Szexuális válaszok lelassulnak. Ön és partnere javíthatja a siker esélyét azáltal, hogy csendes, kényelmes, megszakításmentes beállítást talál a szexhez. Is, megérteni, hogy a fizikai változások a szervezetben azt jelenti, hogy több időre van szüksége, hogy felkeltette, majd eléri az orgazmust. Ha belegondolsz, több időt töltenek a szex nem rossz dolog; ezeknek a fizikai szükségleteknek a szerelmi rutinba történő megmunkálása újfajta szexuális élmény előtt nyithat ajtót.

Használjon kenést. Gyakran előfordul, hogy a hüvelyszárazság kezdődik perimenopause könnyen korrigálható kenő folyadékok, gélek. Használja ezeket szabadon, hogy elkerüljék a fájdalmas szex-a probléma, hogy lehet hógolyó a lobogó libidó és a növekvő kapcsolat feszültségek. Ha a kenőanyagok már nem működnek, beszélje meg orvosával más lehetőségeket. Tartsa fenn a fizikai szeretetet. Még ha fáradt, feszült vagy ideges is vagy a probléma miatt, a csókolózás és az ölelkezés elengedhetetlen az érzelmi és fizikai kötelék fenntartásához.

Gyakorlat megható. A szenzációs fókusztechnikák, amelyeket a szex terapeuták használnak, segíthetnek a fizikai intimitás helyreállításában anélkül, hogy nyomást éreznének. Sok önsegítő könyvek, oktatási videók kínálnak variációk ezeket a gyakorlatokat. Azt is szeretné kérni a partnere, hogy érintse meg oly módon, hogy ő szeretné, hogy megérintette. Ez ad egy jobb értelemben, hogy mennyi nyomás, a szelíd cég, akkor kell használni.