Home Nemiség Hogyan lehet javítani a szexuális teljesítményt

Hogyan lehet javítani a szexuális teljesítményt

0
Hogyan lehet javítani a szexuális teljesítményt

Sok férfi és nő, aki hív vagy hozzám jön, tudni akarja, mi a munkám természete. Gyakran attól tartanak, hogy a nehézségek egyedülálló problémát jelentenek, és valaki másnak nincs hasonló panasza. Kezeli az ilyen problémákat? Milyen típusú kezelést kínál? Lehetséges a helyreállítás? …Ezek olyan kérdések, amelyek kísértik őket.

A szexuális problémák meghatározása:

Bármilyen nehézsége van a szexuális tevékenység bármely szakaszában (beleértve a vágyat, az izgalmat, a nemi közösülést és a felbontást), amely megakadályozza, hogy Ön vagy partnere élvezhesse a szexuális tevékenységet, ami szexuális probléma. Is, bármilyen kérdés szexualitás zavaró az elméd egy szexuális probléma.

Az alábbiakban néhány a leggyakoribb szexuális problémák, ha úgy gondolja, a probléma nem illik ide, ne aggódj. Kérjen segítséget egy szexológustól, és szerezze meg az összes kérdést. Ez lesz az első prioritás, mint az élet biztosan jobb lesz, mentes a szorongás, ha a probléma megoldódott.

Férfi szexuális probléma:

  • Merevedési zavar (impotencia)

Alternatív szavak a merevedési zavar impotencia, merevedési zavar, szexuális elégtelenség, szexuális gyengeség, alacsony erekció, az orgazmus elmulasztása, a pénisz alacsony merevsége stb.

  • Korai magömlés (korai mentesítés)
    A korai magömlés a férfiak egyik leggyakoribb szexuális rendellenessége, amelyet azonnali Sperma hirtelen magömlésével végeznek közvetlenül a hüvelybe való behatolás előtt vagy a női partner kielégítése előtt.
  • Kis pénisz, pénisz bővítés
    Mint tudjuk, az átlagos pénisz hossza hat hüvelyk (azaz tizenöt centiméter). Ha a pénisz valamivel kisebb, mint ez, ez az úgynevezett kis pénisz. Ha a szokásosnál sokkal kisebb, akkor mikrofonisnak nevezik.

Kevesebb szexuális vágy (kevesebb vágy)

Amikor a szexuális vágy kevesebb, mint az átlag. Még az a személy is, aki alacsony vagy alacsony szexuális vágyakkal, alacsony szexuális gyakorisággal szenved, különböző pszichológiai depressziós rendellenességekben szenved.

Karcsú pénisz, pénisz kerülete stud. Ha a pénisz kissé vékonyabb, mint az átlag, akkor a vékony péniszet hívják. Egyes egyének a pénisz olyan vékony, hogy a gyerekek, mint ez teszi őket szexuálisan bizonytalan a szexualitás, csökkenti a bizalmat. Vannak, akik úgy vélik, hogy több stresszhelyzet csökkenti a szexuális vágyat, de ez nem igaz.

A szexuális vágy csökkenésének oka a munkaterhelés, a főnök frusztrációja, a prezentáció nyomása és a növekvő munkaidő jelentősen növeli a stresszt és a stresszt. Ez a partnerek közötti félreértés falához vezet. Úgy gondolják, hogy a partnerük nem szereti őket annyira, mint korábban, és egyik partner sem érdekli őket. Ugyanaz a dolog, hogy a férfiak kétségbe vonják szexuális erejüket, ami rosszabbá teszi a dolgokat.

A megoldás-a házassági szexuális vágy csökkentése-az, hogy továbbra is megy, így a stresszt nem lehet kizárólag hibáztatni. A stressz mellett a rossz életmód és az étkezési szokások is negatív hatással vannak a szexuális életre. Ezenkívül a kommunikációs rés növeli a szívek közötti távolságot is. Tehát ossza meg legalább néhány dolgot, ami zavar téged. Ez csökkenti a stresszt, hogy úgy érzi, nyugodt. Ha azonban a stressz továbbra is uralja a szexuális életet, kérjen tanácsot vagy szex terapeuta tanácsot.

A hormonok egyensúlyhiánya

Az emberek úgy vélik, hogy a hormonok felelősek a női hangulat, a szexuális vágy, nem teljesen igaz.

Megoldások – kölcsönös konfliktus, elme-változás, kommunikációs szakadék stb.ezt is okozhatja. A szexuális vágy hiánya is lehet az alváshiány fő oka. Minden embernek legalább 6-7 órát kell aludnia. Mentális egészségünk, téves diagnózisunk és fáradtságunk is felelős ezért.

A nők szexuális vágya attól függ, hogy milyen kapcsolatban állnak partnerükkel? Azok a nők, akik alacsonyabbrendűségi komplexusban vagy negatív gondolkodásban szenvednek, kevésbé valószínű, hogy szexelnek. Tehát a férfi partner felelőssége, hogy megváltoztassa negatív gondolkodását, növelje bizalmát, őszinte beszélgetést folytasson, hogy a házassági kapcsolat továbbra is édes legyen.

Mindig használjon gyógyszereket. Az emberek úgy vélik, hogy a gyógyszerek használata csökkentheti a szexuális vágy hiányát, de a gyógyszereket mindig az utolsó lehetőségként kell tartani, mivel gyakran fordított hatásuk van.